Kosten & Contact

Online Kennismakingsgesprek

Voordat u de keuze maakt om wel of geen therapie te volgen bij gezinstherapeut.com kunt u eerst een online kennismakingsgesprek aanvragen. Dit biedt de gelegenheid om elkaar eerst via Zoom of Teams te ontmoeten en kunnen we ingaan op waar uw vragen liggen en het aanbod van de therapeut verkennen. Dit gesprek is kosteloos.

U kunt voor een online kennismakingsgesprek contact met mij opnemen. Het gesprek duurt tussen 30-60 minuten. Onderaan deze pagina staat een contactformulier waarmee u dit aan kunt vragen.

Kosten

Wanneer u na het kennismakingsgesprek wilt beginnen met therapie dan zijn de kosten € 120,- per sessie. Dat geldt voor elke vorm van therapie die gegeven wordt, waaronder;

  • Individuele Therapie
  • Relatietherapie
  • Conjunctie Therapie
  • Gezinstherapie (systeemtherapie)

Deze kunt u direct middels pin betalen of binnen 14 dagen middels een factuur.  Een sessie duurt 60 minuten, daarnaast zijn er nog enkele minuten voor en na het gesprek voor het beantwoorden enkele  vragen. Door het beantwoorden van de vragen krijgt u de gelegenheid om, voordat we beginnen, kort aan te geven hoe de afgelopen periode voor u is geweest. Aan het eind van het gesprek geeft u aan hoe u de therapie ervaren heeft. Als therapeut kan ik door uw antwoorden ervoor zorgen dat mijn werkwijze goed bij uw hulpvraag blijft aansluiten.

*Wanneer u binnen 24 uur afzegt of niet op de afspraak komt wordt 50% in rekening gebracht.

De kosten voor de Systemische Diagnostiek bedragen € 1.250,- per gezin.

Naast het particuliere aanbod werk ik ook met Gemeenten op contractbasis (VECOZO). Indien u vanuit een Gemeente therapie voor uw cliënt wilt aanvragen kunt u contact met mij opnemen voor verdere afstemming. Dit kan middels telefonisch contact of via een email. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Contact Gegevens

Gezinstherapeut.com
Meetpoint gebouw
Pastoor Koopmanweg 58
1784NX Den Helder

Werkdagen: Maandag en vrijdag overdag en doordeweeks zijn afspraken in de avond ook mogelijk. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de locatie te komen kan er ook een afspraak bij u thuis, in de regio Noord Holland, gemaakt worden. Het uurtarief voor therapie in de thuissituatie bedraagt € 160,- per uur.

Reinier de Weerdt: 06 839 476 62
email adres: info@gezinstherapeut.com

Neem contact op voor een kosteloos online Kennismakingsgesprek: