Kosten & Contact

Kennismakingsgesprek

Voordat u de keuze maakt om wel of geen therapie te volgen bij gezinstherapeut.com kunt u eerst een kennismakingsgesprek aanvragen. Dit biedt de gelegenheid om elkaar eerst te ontmoeten, dieper in te gaan op waar uw vragen liggen en het aanbod van de therapeut te verkennen. Dit gesprek is kosteloos.

U kunt voor een kennismakingsgesprek contact met mij opnemen. Het kennismakingsgesprek duurt tussen 30-60 minuten. Onderaan deze pagina staat een contactformulier waarmee u dit aan kunt vragen.

Kosten

Wanneer u na het kennismakingsgesprek wilt beginnen met therapie dan zijn de kosten €  99,00 per 60 minuten en het aantal personen, alleen/relatie/gezin, maakt daarbij niet uit. Deze kunt u direct middels pin betalen of binnen 14 dagen middels een factuur. Naast de sessie van 60 minuten zijn er nog zo’n 15 minuten voor en na het gesprek voor het beantwoorden van 5 vragen. In totaal duurt een sessie ongeveer 75 minuten, bij twee sessies achter elkaar is dat 135 minuten. Door het beantwoorden van de vragen krijgt u de gelegenheid om, voordat we beginnen, kort aan te geven hoe de afgelopen periode voor u is geweest. Aan het eind van het gesprek geeft u aan hoe u de therapie ervaren heeft. Als therapeut kan ik door uw antwoorden ervoor zorgen dat mijn werkwijze goed bij uw hulpvraag blijft aansluiten.

*Wanneer u binnen 24 uur afzegt of niet op de afspraak komt wordt 50% in rekening gebracht.

Contact Gegevens

Gezinstherapeut.com is onderdeel van Instituut EszenzZ/EszenzZ Centre.
De locatie is in het Gezondheidscentrum Banne Buiksloot
Parlevinker 7
1034 PX Amsterdam
*Het Gezondheidscentrum bevindt zich in woonwijk waar u gratis kunt parkeren

Individuele Therapie voor volwassenen en Relatie Therapie geef ik ook in het centrum van Alkmaar.

Werkdagen: Elke dinsdag en op vrijdagmiddag.
In overleg is het ook mogelijk om op dinsdagavond een afspraak te maken.
Indien u niet in de gelegenheid bent om naar het Gezondheidscentrum te komen kan er ook een afspraak bij u thuis, in de regio Noord Holland, gemaakt worden. Hiervoor wordt € 41,- extra per afspraak in rekening gebracht.

Reinier de Weerdt: 06 839 476 62
email adres: info@gezinstherapeut.com

 

Neem contact op voor een kosteloos Kennismakingsgesprek: