Kosten & Contact

Kennismakingsgesprek

Voordat u de keuze maakt om wel of geen therapie te volgen bij gezinstherapeut.com kunt u eerst een kennismakingsgesprek aanvragen. Dit biedt de gelegenheid om elkaar eerst te ontmoeten, dieper in te gaan op waar uw vragen liggen en het aanbod van de therapeut te verkennen. Dit gesprek is kosteloos.

U kunt voor een kennismakingsgesprek contact met mij opnemen. Het kennismakingsgesprek duurt tussen 30-60 minuten. Onderaan deze pagina staat een contactformulier waarmee u dit aan kunt vragen.

Kosten

Wanneer u na het kennismakingsgesprek wilt beginnen met therapie dan zijn de kosten € 99,00 per 60 minuten en het aantal personen, alleen/relatie/gezin, maakt daarbij niet uit. Deze kunt u direct middels pin betalen of binnen 14 dagen middels een factuur. Naast de sessie van 60 minuten zijn er nog zo’n 15 minuten voor en na het gesprek voor het beantwoorden van 5 vragen. In totaal duurt een sessie ongeveer 75 minuten, bij twee sessies achter elkaar is dat 135 minuten. Door het beantwoorden van de vragen krijgt u de gelegenheid om, voordat we beginnen, kort aan te geven hoe de afgelopen periode voor u is geweest. Aan het eind van het gesprek geeft u aan hoe u de therapie ervaren heeft. Als therapeut kan ik door uw antwoorden ervoor zorgen dat mijn werkwijze goed bij uw hulpvraag blijft aansluiten.

*Wanneer u binnen 24 uur afzegt of niet op de afspraak komt wordt 50% in rekening gebracht.

Naast het particuliere aanbod werk ik ook met Gemeenten op contractbasis (VECOZO). Indien u vanuit een Gemeente therapie voor uw cliënt wilt aanvragen kunt u contact met mij opnemen voor verdere afstemming. Dit kan middels telefonisch contact of via een email. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Contact Gegevens

Er wordt op diverse locaties (van Texel tot Amsterdam) gewerkt, waaronder:

Laan 21 te Schagen

Verdronkenoord 43 te Alkmaar

Van Eeghenlaan 27 te Amsterdam

Werkdagen: Op vrijdag overdag en doordeweeks zijn afspraken in de avond ook mogelijk. In overleg is het mogelijk om op zaterdag een afspraak te maken.
Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de locatie te komen kan er ook een afspraak bij u thuis, in de regio Noord Holland, gemaakt worden. Het uurtarief voor therapie in de thuissituatie bedraagt € 140,- per uur.

Reinier de Weerdt: 06 839 476 62
email adres: info@gezinstherapeut.com

Neem contact op voor een kosteloos Kennismakingsgesprek: