Kwaliteit en klachten

Kwaliteit

Het werk als therapeut blijft mensenwerk en niemand is perfect. Desondanks doe ik veel moeite om te ervoor te zorgen dat de kwaliteit en de effectiviteit van de therapie zo hoog mogelijk zijn. Gedurende de therapie komt dit daarom ook regelmatig ter sprake; sluit de therapie nog aan bij uw behoefte? Ook ontvangt u met enige regelmaat een mail waarin een link naar een korte vragenlijst staat. Met uw antwoorden wordt voor uzelf en voor mij duidelijk of de therapie voldoende effectief is. Mocht u niet tevreden zijn kunt u daarover met mij in gesprek. Ook kan er behoefte aan een andere vorm van therapie ontstaan, ook dan kunnen we met elkaar in gesprek om te onderzoeken wat passend is.

Klachten

Ondanks bovenstaande inzet om de therapie van een zo hoog mogelijke kwaliteit te voorzien en die zoveel mogelijk op de mensen in therapie aan te laten sluiten, kan het voorkomen dat de therapie vragen bij u oproept. Dan hoop ik dat u deze vragen aan mij stelt, persoonlijk of via mail o.i.d. We kunnen dan samen kijken wat er nodig is om uw vragen te beantwoorden. Het kan ook gebeuren dat u niet tevreden bent over de therapie en daar een klacht over in wilt dienen.

Indien u dus vragen heeft of een klacht en er met mij niet uitkomt kunt u zich tot de SKJ richten: https://skjeugd.nl/tuchtrecht/klachten/ik-heb-een-klacht/

Ook bij de beroepsvereniging, de NVRG, kunt u met uw klacht terecht.

Gezinstherapeut.com staat als volgt geregistreerd:
-Koophandel geregistreerd onder nummer: 80030963
-SKJ nummer: 110001448
-NVRG nummer: NVRG-14415